Klokken   |   Raamfolie   |   Mozaïek   |   Diversen   |   Nieuw: Hondenspul!

Over Made by M

Made by M is opgericht door ondergetekende, Marion Overbeek.

Ik heb van mijn hobby mijn beroep weten te maken en ik doe dit met veel creativiteit en plezier. Als kind was ik al bijzonder creatief bezig en toen er na de middelbare school beroepskeuzes gemaakt moesten worden had een opleiding met daarin het facet creativiteit de voorkeur. Helaas was die combinatie moeilijk te verwezenlijken. Na een afgeronde HBO-opleiding ben ik werkzaam geweest binnen de ICT-sector waarbij gedeeltelijk mijn creativiteit kon worden ingezet.

Op een bepaald moment in mijn leven kwam ik tot het besef dat naast mijn werk mijn hobby – klokken maken – inmiddels een uit de hand gelopen hobby was geworden. Reden om de ICT-sector vaarwel te zeggen en mij geheel te gaan wijden aan mijn hobby. Honderden klokken hebben via mond-tot-mond reclame hun weg gevonden naar kopers die graag iets unieks in hun bezit wilden hebben of iemand anders wilden verblijden met een uniek cadeau.

Inmiddels is mijn portfolio flink uitgebreid met veel meer unieke artikelen, artikelen waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan en ik doe dit met net zoveel enthousiasme en overgave als destijds de allereerste klok. En de portfolio wordt nog steeds uitgebreid, reden om deze website met regelmaat te bezoeken zodat U op de hoogte blijft van alle unieke artikelen.

Uiteraard hoop ik U als klant te mogen verwelkomen.

groet
Made by M, Meester Lovinklaan 31, 7004 BG Doetinchem, 06-29258842, BTW nr NL163286036.B02, KvK nr 09206029